Over ons

Jagdish biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een sfeervolle ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen. Voor een onvergetelijke bruiloft is Jagdish de ideale locatie. Het concept van Jagdish is gebaseerd op een luxe uitstraling. Dit wordt gerealiseerd door middel van warme kleuren, nostalgische en luxe lounge inrichting. Dit alles wijkt af van de traditionele culturele centra, die meestal ouderwets of ordinair zijn ingericht. Er is een originele sfeer waarbij de ambiance verrassend en inspirerend is. De impressiefoto’s geven een duidelijk beeld. Het cultureel centrum beschikt over een gevarieerd aanbod van mogelijkheden met een verschillend karakter.

 

Unieke kenmerken

Het unieke kenmerk van het cultureel centrum is de luxe moderne inrichting van binnen. De zalen zijn voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van lichteffecten. Wij werken samen met de beste partycateraars van Nederland. Zo kunnen wij uw evenement volledig verzorgen op culinair gebied.

Jagdish biedt u ook de mogelijkheid om uw evenement helemaal zelf te organiseren. U kunt dan uw eigen cateraar of band regelen. Alle faciliteiten, zoals de keuken en de bar van Jagdish staan tot uw beschikking. Van buiten lijkt Jagdish op een gewoon bedrijfspand, maar eenmaal binnen zullen uw gasten verbaast zijn. Het beschikt over een moderne witte uitstraling, welke in andere part vaak niet te vinden is. Culturele centra in andere steden hebben over het algemeen een wat klassieke uitstraling en zijn vaak oubollig ingericht. Onze unieke inrichting, met oosterse kleuren en diverse loungehoekjes, zullen ervoor zorgen dat passanten zelfs als het wat minder goed weer is gezellig bij ons langs komen.

 

Facebook

Op onze facebook pagina vind u recente foto's en updates!

Whatsapp

Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp.

YouTube

Op YouTube vindt u ook video's van onze zalen.

Feestelijk

Wij bieden zalen (begane grond en balkon/vide) als trouwlocatie waar romantiek en emotie in een stijlvolle ambiance samenkomen. Jagdish heeft een bijzondere bouwstijl met een plafond van maar liefst 5 meter hoog voorzien van kroonluchters en bijzondere verlichting. De twee zalen vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor een bijzonder feest. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.

Zakelijk

Grote en kleine bedrijven vinden hun weg naar Jagdish voor hun zakelijke evenementen. Wat dacht u van een informele borrel, training, jubilarissen, congres, vergadering of bedrijfsfeest? Of een diner met uw relaties in de sfeervolle hoofdzaal? Iedere aangelegenheid kent een ander programma en u heeft ongetwijfeld specifieke wensen over de eventuele invulling. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om tot een passend resultaat te komen. Wij ontzorgen u volledig en zorgen voor een fantastisch eindresultaat. Faciliteiten, o.a.: Beamer, geluidsinstallatie, vergaderopstelling, etc…

Catering

Door middel van catering, styling en decoratie kunt u de puntjes op de i van uw huwelijk zetten. Waarschijnijk heeft u zelf al voldoende wensen wat betreft de catering, wij helpen u graag verder met het uitkiezen van een culinair hoogstandje dat past bij uw feestelijk gelegenheid.

Service

De klant staat bij ons centraal en klantvriendelijkheid is één van de belangrijkste eigenschappen van ons personeel. Dat u een fijne en gezellige tijd bij ons heeft én dat u met een gelukkig gevoel weer huiswaarts gaat is voor ons het belangrijkst.

Milieubewust

U, uw gasten én het milieu staan bij ons centraal, laten we er samen een feestje van maken! Naast het feit dat onze klanten zeer belangrijk voor ons zijn, hebben wij het milieu ook hoog in het vaandel staan. Jagdish is heel milieubewust en voorzien van de nieuwste technieken op de gebieden van waterbesparing, recycling en gaan wij heel zorgvuldig om met elektriciteit. Al onze apparatuur is energiezuinig.

Close Menu